Steroidit ja Naiset

Steroidit ja Naiset

Write By: admin Published In: Steroidit kehonrakennus Created Date: 2017-03-10 Hits: 1280 Comment: 0

"Steroidit ja Naiset" monille ihmisille se on outo kuulostava lause; jälkeen kaikki, kun olet anabolisia steroideja yleensä ajatella massiivinen, lihaksikas miehet. Useimmat ihmiset ei ole aavistustakaan, miten tärkeä suhde steroideja ja naiset todella on, mutta se on, me vakuuttaa teille, massiivisesti tärkeä. Se on totta; paljon enemmän miehiä täydentää kanssa anabolisia steroideja kuin naiset, ja tietenkin, voit helposti poimia joitakin naisia, jotka eivät, mutta numerot saa ylittää mielikuvituksen eniten.

Anaboliset steroidit voivat olla erittäin vahingollista naisille yksi erityinen syy; ne voivat tuhota naisen naisellisuus. Vaikka totta, anaboliset steroidit ja naiset voivat elää rinnakkain harmoniassa, varovaisuus on kuitenkin sovellettava; puhumme vastuullista käyttöä. Naisilla on vähemmän anaboliset steroidit ne voivat täydentää turvallisesti, ja lisäksi on toteutettava erittäin pieninä annoksina. Katsotaanpa katsomaan kaikki tekijät, kaiken mitä sinun tarvitsee tietää; me kerromme, pelko, miten välttää se, ja selittää teille, miksi suhde steroideja ja naiset on niin tärkeää yhteiskunnalle kuin me sen tunnemme tänään. Aivan, me jopa näyttää, mitkä steroideja eniten tahansa nainen voi harkita, ja vaikka kuinka sekoittaa ja sovittaa kaikki hänen PED: n, lyhyesti sanottuna, kysymyksiin vastataan.

Virilization

naiset steroidit suomit

Kun se tulee steroidit ja naiset, siellä on yleinen pelko; muuttumassa mieheksi. Kuten tiedätte, anabolisia androgeeni steroideja peräisin ensisijainen mieshormoni testosteronia, ja sellaisenaan, kun taas yksikään nainen muuttuu mieheksi, jos hän ei ole varovainen hän voi helposti näyttää maskuliininen ominaisuuksia. Monet anaboliset steroidit aiheuttavat mitä tunnetaan virilization, erityisesti laittaa, muutoksia, jotka tapahtuvat, koska suuri läsnäolo androgeenien kehossa. Androgeenit ovat hormoneja, me kaikki tuottaa, sekä miehiä että naisia, ja lähinnä niin, Testosteroni ja Dihydrotestosteroni on ensisijainen. Tietenkin, miehet vaativat noin kymmenen kertaa enemmän kuin naisia, ja kun androgeenien tuotanto ylittää tarvittava määrä nainen, maskuliininen piirteitä voi ilmetä. Yleisin virilizing vaikutuksia ovat:

  • Body-Hiusten Kasvua
  • Klitoriksen Laajentuminen
  • Syventäminen Vocal Sointuja

Siellä on tuskin nainen elossa, joka olisi nauttia tällaisia vaikutuksia, mutta arvaa mitä; paljon naisia täydentää kanssa anabolisia steroideja ja koskaan koe yhtäkään. Syy on yksinkertainen; he eivät ole idiootteja. He ovat tehneet kotiläksynsä; he ymmärtävät, mitä hormoneja ottaa ja mitkä välttää. He ymmärtävät, jos virilization oireita alkaa näkyä sitten, että erityisesti steroidi ei ole heitä varten; kerromme pian.

Välttää Virilization

Kun steroideja ja naiset rinnakkain, jos aiomme välttää virilization, ja oletamme, että haluat, ensimmäinen käsittelyjärjestys on valita anabolisia steroideja, jotka kuljettavat alhainen virilizing ominaisuuksia. Jotkut steroideja kuljettaa korkeampi virilizing ominaisuuksia, ja logiikka kertoo meille, meidän täytyy välttää näitä; tämä ei ole raketti tiedettä. Jopa niin, olkaamme selkeitä; kaikki anabolisia steroideja kuljettaa taso virilization huolta, jotkut enemmän ja jotkut vähemmän kuin toiset. Kun me valita anabolisia steroideja, jotka kuljettavat alhainen virilizing ominaisuuksia, useimmissa tapauksissa, useimmat naiset on hieno, mutta siellä on vielä riski. Koska olemme kaikki ainutlaatuisia yksilöitä, jotkut naiset eivät siedä joitakin steroideja lainkaan, vaikka toinen nainen voi sietää sitä täydellisesti. Katso se, kuten maitotuotteet; suurin osa meistä voi juoda maitoa ja syödä kaikki juusto emme halua, mutta jotkut meistä saada sairas, jos emme edes ajattele lehmä; jotkut meistä ovat laktoosi-intoleranssi, mutta suurin osa käyttää eivät ole.

Avain välttää virilizing oireita on yksinkertainen; valita steroideja, jotka kuljettavat alhainen todennäköisyys tässä suhteessa. Toiseksi, jos jostain syystä virilization oireet alkavat näkyä, lopeta käyttö välittömästi. Kun lopetat käytön, vaikutuksia haihtuu nopeasti. Jos ohitat oireita, ja anna heidän asettaa sen, tämä on, jos todellinen vahinko on jo tapahtunut, ja monissa tapauksissa, joissa he eivät voi olla päinvastainen. Joka tapauksessa, jos oireet osoittavat, lopettaa kaikki steroidien käyttö; seuraava mennä noin tehdä joitakin tutkia ennen käyttöä. Oli annoksen tietty steroidi liian korkea? Ehkä sinun tarvitsee pienemmän annoksen, joka on siedettävämpi, ehkä tarvitset eri steroidi kokonaan. Joka tapauksessa, jos olet fiksu ja kiinnittää huomiota kehon voit täydentää ilman näitä vaikutuksia tulee ongelmallista.

Steroidit ja Naiset – Ei Vain Kehonrakentajat

steroidit ja naiset ei vain kehonrakentajat

Kilpailukykyinen painatus; kun se tulee steroidit ja naiset, nämä ovat vain naisten täydentämällä anaboliset hormonit, eikö? Ei, olisit väärässä; in-asiassa, ne muodostavat hyvin pienen osan steroidit ja naiset, perhe. Jos se on fysiikka-pohjainen urheilu, niin siellä on vahva suhde steroidit ja naiset, kunto -, kuva ja jopa bikinit, voit veto, tuhansia niitä täydentää. Tämä ei tarkoita, että ne kaikki, mutta suurin osa on hyvin-perehtynyt anabolisia steroideihin täydentämistä. Sitten on fysiikka malleja, naiset, näet mainonta suosikki proteiinia bar tai pre-workout kaava; tietenkin, monet heistä ovat kilpailijoita, liian, mutta joka tapauksessa useimmat ovat täydentämällä.

Ruumiinrakenne urheilijoita ja fitness-malleja, "joo, joo" sanot; olet jo tiesi paljon niitä täydentää, mutta monet eivät ole tietoisia. Sitten meillä on seuraava ryhmä, ja tämä on yksi, joka yllättää paljon enemmän kuin edellä. Kun se tulee steroidit ja naiset, koskaan on tämä suhde ollut yhtä tärkeää kuin se on meidän julkkis väestöstä. Katso naisten silver screen viisikymmentä vuotta sitten tai jopa kaksikymmentä vuotta sitten; että asia, katso naisia kaksikymmentä vuotta sitten, joka näyttää paremmalta kuin kaksikymmentä vuotta sitten. Luuletko, että tämä on kaikki plastiikkakirurgia; on se, koska he ovat parhaita kouluttajia maailmassa? Kun nämä tekijät todellakin merkitystä, ilman anabolisia steroideja ja monia muita suorituskykyä parantavia huumeiden, naisten ruumiinrakenne kuin me sen tunnemme tänään populaarikulttuurissa ei olisi olemassa. Mitä enemmän, anaboliset steroidit eivät ole kaikki, että kallista, ja koska nämä naiset on rahaa polttaa ne ovat ei ole ongelma pudottamalla muutama grand täällä ja siellä.

Nämä ovat naisten täydentämällä steroideja, mutta he eivät ole ainoita; ei, emme ole tehneet vielä. Voit löytää naisia täydentämällä steroideja, ja naisten lähes kaikilla elämänaloilla tehdä niin, jos minkäänlaista kunto on huolissaan. Nainen urheilijat, ja jopa kuntosali rotat, jotka eivät kilpaile täydentää säännöllisesti. Nämä naiset tunnistaa, mitä miehet ovat lähes kuusikymmentä vuotta; anabolisia steroideja luoda ruumiinrakenne, joka on mahdotonta saada ilman. Myönnettäköön, on paljon enemmän miehiä vielä täydentää, mutta määrä naisia, jotka eivät räjäyttää mielissä eniten, jos he todella ollut mitään käsitystä.