Mikä on Anavar

Mikä on Anavar

Write By: admin Published In: Steroidit kehonrakennus Created Date: 2017-03-10 Hits: 1300 Comment: 0

Anavar on yksi suosituimmista suullisen anaboliset steroidit, kaiken aikaa, ja tämä johtuu suurelta osin sen hyvin siedetty luonto. Tämä on yksi harvoista anaboliset steroidit, joita voidaan käyttää turvallisesti, miesten ja naisten, ja se on myös yksi sivuvaikutus ystävällinen. Kuitenkin, joissakin piireissä Anavar Suomi on suuresti aliarvostettu, koska sen lievä luonne, mutta tämä on yleensä johtuu epärealistisia odotuksia. Monet taipumus olettaa kaikki anabolisia steroideja pitäisi tuottaa joukko erityisiä vaikutuksia tietty määrä valtaa, mutta todellisuus kertoo meille, eri steroideja kuljettaa erilaisia tuloksia ja tarkoituksiin. Anavar on epäilemättä erittäin hyödyllistä anabolinen steroidi, mutta jotta arvostaa sen etuja, meidän on ymmärrettävä se.

ostaa anavar suomi

Anavar on suosittu tuotemerkki liittyy testosteroni johdettu anabolinen steroidi Oxandrolone. Oxandrolone hormoni julkaistiin ensimmäisen kerran 1960-luvun alussa kauppanimellä Anavar G. D Searle & co. ja oli mainostetut kuljettaa lukuisia terapeuttisia ominaisuuksia. Kuitenkin, vuonna 1989 Searle olisi lopettaa yhdiste; tämä johtui suureksi osaksi FDA paine, joka oli kiristänyt otettaan anabolinen steroidi markkinoilla. Tärkeä huomautus; Searle myös omistaa lisenssioikeudet suurin osa Oxandrolone tuotteita maailmanlaajuisilla markkinoilla, mikä johtaisi tämän steroidi lähes katoamassa tällä hetkellä. Vuonna 1995 Oxandrolone hormoni olisi uudelleen näkyviin, kiitos Bio-Technology General CORP (BTG), nyt Savient, alla tuotenimi Oxandrin. BTG olisi yksinoikeutta tuotteen tänä aikana ajo sen kustannukset katon läpi. Onneksi muutama yhdysvaltalaisen apteekit, kuten Watson alkaa valmistus generic Oxandrolone viime vuosina ajaa kustannuksia alas. Kuitenkin, se on edelleen yksi enemmän kalliita anabolisia steroideja markkinoilla, myös silloin, kun ostaa useimmat maanalainen labs. Tärkeä huomautus tulevaisuudessa ostaa; vaikka Anavar Suomi on edelleen yhteinen liittyvä nimi Oxandrolone hormoni, Anavar nimi itsessään ei ole käytetty mitään ihmisen arvosana lääkealan yritys, joka valmistaa Oxandrolone.

Anavar Vaikutukset

anavar vaikutukset

Vaikutukset Anavar terapeuttinen kapasiteetti on suurelta osin selvää, korjaamaan esiintyvä ongelma ja mitään muuta. Haluamme tarkastella vaikutuksia Anavar suorituskykyä parantavia mielessä, ja näin sinun täytyy ymmärtää, kun tämä steroidi on arvokkain.

Lihasten Kasvua

Irtotavara/Off-Kausi: Koska Oxandrolone hormoni ei aromatize, paino sai koska käytössä on lihasmassaa. Veden säilyttäminen on mahdotonta, koska käyttää tätä steroidi. Kuitenkin massiivinen voitot usein liittyy steroidi täyteaineena syklien pitäisi olla odotettavissa tämän steroidi, se ei yksinkertaisesti ole siihen. Yksilön pitäisi pystyä saada joitakin kiinteitä vähärasvaisen kudosten ja monet raportti voitot Anavar Suomi on helpompi pitää kiinni. Mutta se ei tarjoa voitot samanlainen tunnettu massa-aineet kuten Anadrol, Dianabol, Nandrolonin tai Testosteronin. Jotkut saattavat löytää huolimatta kohtalainen voitot, jotka on kaikki mitä he haluavat.

Vaikka Anavar ei ole paras off-season kokoamis steroidi miehiä, kun se tulee naisten käyttöön meidän täytyy tehdä poikkeus. Naiset ovat paljon herkempiä Anavar kuin miehet, ja se voi olla erittäin tehokas off-season agentti. Edelleen, useimmat naiset eivät etsi voittoja koko lähelläkään miesten tasoa; usein lievää muscularity voi olla muuttamassa.

Sukupuolesta riippumatta, kaikki, jotka käyttävät Anavar off-season massa saamassa vaiheissa arvostavat sen aineenvaihduntaa parantavia ominaisuuksia. Ne, jotka täydentää Oxandrolone hormoni on löytää ne saavat vähemmän off-season rasvaa kuin ne olisivat muuten. Koska kohonnut vapaan testosteronin, yksilöitä löydät myös muita steroideja käytetään olla voimakkaampi. Se ei voi olla paljon, mutta joka viimeksi vähän auttaa.

Leikkaus

Rasvaa Tappio: Ilman kysymys, mies tai nainen on yksi parhaista kertaa täydentää Anavar on aikana leikkaus vaiheessa. Tämä on myös yleisin käyttötarkoitus kuin valtaosa, jotka käyttävät anabolisia steroideja osallistua ei kilpaurheilu vie niitä pois urheilullinen lisälaite luokka virallisessa mielessä. Koska sen voimakas anabolinen luonto, Anavar on yksi parhaista steroideja maan päällä säilyttäen laiha kudosta aikana ruokavalioon vaiheessa. Jotta menettää rasvaa, meidän täytyy polttaa enemmän kaloreita kuin kulutamme. Avain onnistuneeseen laihduttaminen on menettää toivottua rasvaa säilyttäen niin paljon vähärasvaisen kudosten kuin mahdollista; kuitenkin, lihaksen menetys tapahtuu. Sillä ei ole väliä kuinka hyvin suunniteltu ruokavalio on, jotkut lihaksen menetys tapahtuu, jos voimakas anabolinen aine ei ole läsnä. Anavar on agentti tarvitset, koska faktat edellä, jotka koskevat sen vaikutuksia.

Ne, jotka täydentävät Anavar aikana leikkaus vaiheessa myös polttaa rasvaa tehokkaammin tahtiin. Riippumatta siitä, miten voimakas suora lipolyysiä piirre on tai ei ole, aineenvaihdunta kiihtyy on edelleen huomattavasti. Kun laiha, yksilön tulee myös löytää hän tulee kovemmin ja tarkemmin määriteltyjä. Tämä on usein mukana tiiviimmän verisuonitus, ja yleinen tiukempi.

Urheilullinen Lisälaite

Anavar on huomattavasti arvostavat monet urheilijat muutamia erityisiä syitä. Tämän steroidi tulee lisätä voimaa; koko nousu ei ole yhtä merkittävä kuin steroideja kuten Dianabol ja ole lähelläkään Halotestin, mutta se tulee olemaan merkittävä. Vahvuus on yksi tärkeimmistä tekijöistä onnistuneen urheilullisuutta, koska se merkitsee nopeutta ja voimaa. Urheilijat arvostavat myös Anavar Suomi johtuu siitä, että se ei tuota suuri kertyminen massa. Joissakin tapauksissa lisätty massa saattaa olla este riippuen urheilua, ja muissa tapauksissa, se tuo noin uteliailta katseilta, että kukaan urheilija ei halua niitä. Kun katsomme lisäksi, tämä steroidi voi johtaa nesteen kertyminen, mahdollinen taakka monet urheilijat, Anavar muualla kuin yksi top urheilullinen valintoja.

Parannettu Suorituskyky

Prioriteetti: Riippumatta käyttötarkoituksesta, kaikki ne, jotka täydentävät Anavar löytävät niiden hyödyntämisaste on parannettu, samoin kuin niiden lihasten kestävyyttä. Yksilön ei väsy niin nopeasti, ja hän voi viedä kauemmin ja kovemmin. Tämä ei tarkoita, että meidän pitäisi lisätä kestoa meidän koulutus istuntoja, joka voi tai ei voi olla kyse tilanteesta riippuen. Kuitenkin, teemme parempi käyttää jokaisen harjoituksen, meidän tulee hyödyntää paremmin meidän aikaa kentällä ja kaiken kaikkiaan enemmän laadukasta työtä tehdään.

Anavar Käyttö

anavar käyttö

Standardi Anavar annokset terapeuttinen hoito kuuluvat yleensä 5-10 mg päivässä valikoima 20mg per päivä yleensä on maksimi annos. Tällainen käyttö kestää yleensä 2-4 viikkoa pienen tauon jälkeen käyttää, ennen kuin se toteuttaa seuraavan 2-4 viikon aikana. Tällainen käyttö jatkuu niin kauan kuin katsotaan tarpeelliseksi.

Mies suorituskykyä parantavia urheilija, 20-30mg päivässä annostelu antaa urheilullinen lisälaite, mutta useimmat löytävät 40-50mg päivässä on paljon tehokkaampaa. 80 mg päivässä ei ole harvinaista, mutta tämä voi lisätä haittavaikutusten riskiä. Standard mies Anavar syklit kestää 6-8 viikkoa.

Naisten suorituskykyä parantavia urheilija, riippumatta käyttötarkoituksesta, 5-10mg päivässä on yleensä täydellinen annos. Hyvin harvat naiset tarvitsevat enemmän kuin 10 mg päivässä. Jos enemmän halutaan ja 10 mg per päivä on ollut hyvin siedetty, 15 mg per päivä voi olla yritti seuraavaksi mene noin. Kuitenkin jokainen lisäys annostelu lisäävät riskiä virilization. Annos 20 mg päivässä on voimakkaasti lisätä riskiä annoksilla yli tämän merkin kaikki, mutta takaa jonkin verran virilization. Standard-naaras Anavar syklit kestää 6-8 viikkoa.

Anavar Sivuvaikutukset

anavar sivuvaikutukset

Toisin kuin toinen suosittu testosteroni johdettu anabolinen steroidi, Anadrol, Anavar on, mitä olimme kutsua melko sivuvaikutus ystävällinen steroidi. Haittavaikutukset ovat varmasti mahdollista, mutta terve aikuinen ne voidaan minimoida. Itse asiassa, vastuullista käyttöä, monet löytävät ne kokea mitään haittavaikutuksia lainkaan. Jotta ymmärtää, sivuvaikutuksia Anavar, olemme rikki niitä alas niiden erilliset luokat kaikki niihin liittyvät tiedot, jotka tarvitset.

Estrogeenisiä

Oxandrolone hormoni ei kuljettaa tahansa estrogeenisiä liittyviä haittavaikutuksia. Se ei aromatize ja voi johtaa gynekomastia tai veden säilyttämiseen, koska nousu estrogeenin tasolla. Se edelleen kantaa ei keltarauhashormonia liittyvä toiminta, joka taas tukee ole estrogeenisiä liittyviä haittavaikutuksia. Koska veden säilyttäminen on mahdotonta tämän steroidi, tämä vähentää riskiä korkea verenpaine. Ylimääräinen vesi säilyttäminen voi edistää korkea verenpaine. Jotkut steroidit, joita ei aromatize voi johtaa korkea verenpaine, kuten Trenbolonin, mutta Anavar Suomi on harvoin liittynyt tämä piirre.

Androgeeni

Oxandrolone ei ole erityisen voimakas androgeeni steroidi, mutta androgeeni toimintaa ei ole olemassa. Tällainen toiminta voi johtaa akne, nopeutettu hiustenlähtöön näissä alttiita miehille hiustenlähdön ja kehon hiusten kasvua. Kuitenkin, useimmat eivät ole ongelma näitä vaikutuksia kuin koko androgeeni luonto on edelleen hyvin alhainen. Tärkeä huomautus; 5-alfa-reduktaasin estäjät ovat usein käytetään torjumaan androgeeni sivuvaikutuksia tuoma anabolisten steroidien käyttöä. Kuitenkin, tämä ei ole vahva vaikuta, kun käytät Anavar Oxandrolone hormoni ei vaikuttanut 5-alfa-reduktaasin entsyymi. 5-alfa-reduktaasin entsyymi on vastuussa vähentää testosteronin dihydrotestosteroni, mutta Oxandrolone on jo dihydrotestosteroni.

Androgeeni luonne, vaikka pieni, voi myös edistää virilization oireita naisilla. Virilization oireita ovat kehon hiusten kasvua, syventäminen vocal sointuja ja klitoriksen laajentuminen. Onneksi virilization luokitus Anavar on erittäin alhainen; useimmat naiset voivat täydentää putoamatta tällaisia vaikutuksia niin kauan kuin he täydennys vastuullisesti. Siellä on aina kysymys yksilön vastaus kamppailemaan, mutta Oxandrolone hormoni on edelleen edustavat turvallisin anabolisten steroidien naisten käyttöön. Jos virilization oireita esiintyy jostain syystä, sinun kannattaa lopeta käyttö välittömästi ja ne haalistuvat pois. Jos oireita huomiotta, ne voivat tulla pysyvä.

Sydän

Mahdollisia sivuvaikutuksia Anavar huolestuttavinta on surround-kolesterolia. Oxandrolone hormoni on tunnettu tukahduttaa HDL-kolesterolia, sekä lisäämällä LDL-kolesterolia. Standard uros terapeuttinen annokset voivat tukahduttaa HDL-kolesteroli peräti 30% suorituskyky annoksina tukahduttaa HDL peräti 50%. Suorituskyky annoksia voi myös lisätä LDL-kolesterolia yhtä paljon kuin 30%. Koska mahdollisia kielteisiä vaikuttaa Oxandrolone voi olla kolesteroli sinun ei pitäisi täydentää tämän steroidi, jos sinulla on jokin kolesteroli kysymyksiä. Jos olet terve tarpeeksi käyttää, ylläpitää terveellistä elämäntapaa on välttämätöntä. Tähän olisi sisällyttävä kolesteroli ystävällinen ruokavalio sisältää runsaasti omega-rasvahappoja, sekä runsaasti sydän toimintaa. Kaikki, jotka täydentävät Anavar Suomi kannustetaan rajoittaa tyydyttyneitä rasvoja ja yksinkertaisia sokereita, harkitse kolesteroli antioksidantti täydentää ja pitää silmällä niiden tasoa.

Testosteroni

Käyttää anabolisia steroideja tukahduttaa luonnollista testosteronin tuotantoa; kuitenkin, korko tukahduttaminen vaihtelee yksi steroidi seuraavalle. Anavar on yksi miedompi tukahduttava steroidit markkinoilla, mutta useimmat miehet ovat yleensä suositeltavaa sisällyttää eksogeeninen testosteroni heidän lisäravinteen suunnitelma. Tämän laiminlyöminen voi johtaa alhainen testosteroni kunnossa ja sen kiusallinen oireita. Se on kuitenkin mahdollista täydentää Anavar ilman joutumasta alhainen testosteroni valtion; huippuluokan suorituskyky annoksina tukahduttaa seerumin kokonais-tasoilla noin 50%, mutta jopa 50% alennus jotkut miehet saattavat löytää ne ovat vielä terve alue. Tämä on erittäin riippuvainen yksilön luonnollista tasoa, mutta useimmat miehet silti löytää eksogeeninen testosteroni hoito olisi perusteltua.

Kuten kaikki anabolisia steroideja, kun käyttö on lopetettu ja kaikki ulkoiset steroidiset hormonit on selvitetty kehon, luonnollinen testosteronin tuotanto alkaa jälleen. Luonnon hyödyntämistä ei ota etukäteen alhaisella tasolla, valtion, samoin kuin ei ole vakavia vaurioita HPTA kautta virheellisestä ravintolisistä käytäntöjä. Elpyminen ei tapahdu yhdessä yössä, se vie aikaa. Tästä syystä, useimmat miehet kannustetaan toteuttamaan post syklin hoito (PCT) suunnitelma, kun kaikki steroidi käyttö on täydellinen. PCT suunnitelmien tulisi sisältää SERM kuten Nolvadex tai Clomid, ja usein hyötyä HCG. Yhdistämällä kaikki kolme on tarjota mahdollisimman tehokasta hyödyntämistä.

Hepatotoksisuus

Koska C17-aa anabolinen steroidi, Anavar on myrkyllisiä maksassa. Maksa-arvot ovat tyypillisesti kasvaa kanssa käyttää, kuitenkin, kaikki C17-aa steroideja Oxandrolone kuljettaa minimaalinen maksan luonne. Tiedot on osoittanut, terapeuttista annosta voi suurentaa maksa-arvoja merkittävästi. Suorituskyky annokset ovat toinen juttu, mutta maksa-luonto on edelleen huomattavasti vähemmän kuin useimmat C17-aa anabolisia steroideja. Se on myös tärkeää pitää mielessä, maksaentsyymien arvoja ei merkitse maksavaurioita, vaan stressiä, joka voi aiheuttaa vaurioita. Tästä syystä, se on välttämätöntä oikea menettelyjä noudatetaan:

Sinun ei pitäisi täydentää Anavar tai mitään C17-aa anabolinen steroidi jos olet jo kärsivät tahansa maksa kysymys.

Sinun tulisi välttää liiallinen alkoholin kulutus, kun käytät C17-aa anabolinen steroidi, koska tämä lisää taakkaa maksassa valtavasti. Itse asiassa, useimmat ovat parhaiten välttää kaikki alkoholia, jos ei muusta syystä kuin sen anti-suorituskykyä vaikutuksia.

Sinun tulisi rajoittaa käyttöä yli counter lääkkeitä, kun vain ehdottoman välttämätöntä. Monet over the counter lääkitys mukanaan maksa luonteen; joissakin tapauksissa, suurempi kuin monet anabolisia steroideja.

Sinun pitäisi rajoittaa teidän koko käyttö Oxandrolone 8 viikkoa max ja ei pitäisi täydentää kaikki C17-aa steroidi, kunnes uudelleen, kunnes maksa-arvot ovat normalisoituneet.

Sinun pitäisi sisällyttää liver detoxifier omaan suunnitelma käytön aikana Oxandrolone tai mitään C17-aa anabolinen steroidi.