Steroidit Haittavaikutukset

Steroidit Haittavaikutukset

Write By: admin Published In: Steroidit kehonrakennus Created Date: 2017-03-10 Hits: 989 Comment: 0

Termi steroideja yleensä liittyy viittaus luokan lääkkeitä, joita käytetään hoitoon erilaisia sairauksia. Steroidit on useita käyttää lääketieteellisiin tarkoituksiin, kuten ylläpitää seksuaalista ominaisuudet miehillä leikkauksen jälkeen poiston kivekset seuraavat kivessyöpä, nuorilla miehillä, jotka kärsivät toimintahäiriö aivolisäkkeen, ja leikkauksen jälkeen ja syöpä, joka liittyy menetys lihaskudosta. Näitä lääkkeitä käytetään myös tukea lisääntyminen, sääntelyn aineenvaihduntaa ja immuunijärjestelmän toimintoja. Myös käytetään lisäämään lihasmassaa, luun massaa, tulehdus ja muita sairauksia.

Anaboliset Steroidit Käyttö

Anaboliset tarkoittaa sitä, käytä jotain, joka aiheuttaa rakentaa kudosta. Termi anaboliaa viittaa yleisemmin kasvua vähärasvaisen kudosten erityisesti lihaskudoksen.

anaboliset steroidit haittavaikutukset

Anaboliset steroidit tai tarkemmin anabolisia androgeeni steroideja (AAS) ovat luokan synteettiset huumeet, jotka on suunniteltu jäljittelemään vaikutuksia hormoni testosteroni. Testosteroni on peräisin ruumiin kolesteroli, ja, kuten muut steroidi hormonit, testosteroni on sen tärkein vaikutus kudoksissa. Testosteroni tulee kehon soluun ja kiinnittyy reseptoriin, joka ylittää osaksi solun tumaan, jossa se aktivoi synteesiä proteiinia. Proteiinisynteesiä johtaa kudosten korjaamiseen ja kasvuun. Jos pystymme lisäämään proteiinisynteesiä se voisi johtaa nopeampaa elpymistä kehon, ja antaa nopeampi toipuminen sairauksista ja tapaturmista.

Steroidi käytetään hoidettaessa sairauksia, yleensä liittyy käytön vain yhden tyyppinen steroidi, ja potilaita on seurattava tarkasti ja käytetyt annokset ovat noin, että mikä olisi luonnollisesti tuotettu ihmisen elimistöön. Jos steroidien käyttö urheilussa, ihmiset yleensä ottaa mega-annokset joskus 10-100 kertaa annostus, että olisi antaa joitakin sairauksia ja usein mukana enemmän kuin yksi tyyppi kerrallaan. Useimmat steroidien käyttäjät, ja etenkin aloitteleville käyttäjille, saada niiden annostus ohjeita myyjältä tai ystäviä, jotka ottavat lääkkeitä, usein ilman mitään kysymyksiä lääkkeiden vaikutuksia, tai oikea annostus. Monet steroideja saatavilla pimeillä markkinoilla ovat jopa kyseenalaisen laadun ja usein sisältävät vain pieniä määriä lääkettä. Jotkut näistä lääkkeistä ovat jopa raportoitu sisältävät vain vettä ja väriaine, tai sisältävät vain normaali maapähkinä öljyä.

Haittavaikutukset Anaboliset Steroidit

Haittavaikutukset, jotka steroideja on kehon ovat monet ja voi aiheuttaa vakavia haittavaikutukset, kuten syöpiä, mutta monet urheilu käyttäjät päättivät sivuuttaa mitään tietoa haittavaikutukset, jopa siihen pisteeseen, että käyttämällä tekosyynä "sen vain huumeiden väärinkäyttö, joka aiheuttaa haittavaikutukset", mutta minkä tahansa lääkkeen, joka muuttaa homeostaasiin kehossa on vaikutusta.

Tarkasteltaessa kehon tarkemmin, voimme katsoa, miten steroideja voi vaikuttaa jokainen eri osa kehon:

Aivot:

Tutkimukset ovat osoittaneet, kuvio, välillä korkea testosteronitaso ja aggressiivista käyttäytymistä, joka on usein nähty, sillä käyttäjät ovat mukana väkivaltaisia tekoja. Usein steroideja on käytetty tekosyynä sille, että henkilö on aggressiivinen käyttäytyminen. Korkea annos käyttäjien on myös vaikuttanut psykoottiset oireyhtymät ja korkea ahdistuneisuus. Muita vaikutuksia, jotka näkyvät ovat, unihäiriöt, tunteet euforia, korkea vainoharhaisuus, eri vaiheissa masennus, jotkut käyttäjät kärsivät äärimmäinen mielialan vaihtelut, ja myös muutoksia heidän persoonallisuutensa. Suuri määrä käyttäjiä tullut riippuvainen steroidi käyttää, joka sitten voi johtaa riippuvuuteen.

Kasvot:

Steroidien käyttö johtaa korkean veden kertyminen (turvotus), joka johtaa käyttäjän tulossa "pyöreä kohtasi" pöhöttynyt posket. Naisilla raportit ovat osoittaneet, että vaikutus kasvu kasvojen hiukset melko yleinen, pahanhajuinen hengitys on melko yleinen vaikutus kuin on ääni naaraat yhä husky, jonka äänen madaltuminen. Steroidit myös yleisesti vaikuttaa ihon kasvojen ja kehon aiheuttaa akne.

Silmät:

Pitkäaikainen käyttö steroidit voivat todella vahingoittaa silmät, jolloin silmien infektiot, kaihi tai glaukooma.

Hiukset:

Mies kaljuuntuminen on yleinen sekä miehillä että naisilla, koska muuntaminen korkean testosteronin osaksi dihydrotestosteroni tai DHT, aiheuttaen karvatupet kutistua, joka vasta sitten tuottaa erittäin hieno hiukset. Lopulta jatkuva steroidi käyttää hiukset follikkelia kuolee, mikä johtaa pysyvä kaljuuntuminen.

Sydän:

Tässä jaksossa steroidi käyttäjä pitäisi olla eniten huolissaan, mutta normaalisti huomiotta, kunnes vakava sydän-tapahtuma tapahtuu. Steroidien käyttö aiheuttaa sydän sairaus, ja käy ilmi, koska korkea nousu yhteensä kolesteroli, aiheuttaa kertyminen kolesterolin seinät verisuonten, joka voi myös johtaa aivohalvauksia. Lisäksi esitetään lasku tasolle hyvän kolesterolin (HDL) ja kasvu huono kolesteroli (LDL). Verenpaineen tiedetään lisäävän ja verihyytymiä verisuonissa häiritsevät verenkiertoa aiheuttaen vahinkoa sydänlihakseen johtaa sydänkohtauksia.

Vatsa:

Normaali merkkejä ongelmia vatsaan steroidien käyttö ovat tunteita on paisunut, tunne pahoinvointia johtaa jaksoja oksentelua verta joskus on ilmeistä oksennuksen aiheuttama ärsytystä mahalaukun limakalvon, ja lisääntynyt mahalaukun happojen, joissa on alhaisempi vatsaan limaa.

Munuaiset:

Munuaiset ovat tärkeitä poistamaan jätteet verestä ja asetuksen suolaa ja vettä tasoilla. Toinen tärkeä tehtävä munuaiset on sääntelyn verenpaine, korkea verenpaine vahingot verisuonia ja suodatus järjestelmä, munuaiset. Esiintyminen munuaisten ongelmia esiintyy lähinnä käyttää suun kautta steroideja tukahduttaminen veren hyytymistä tekijät, jotka johtavat veren hyytymistä aikaa seuraavia leikkauksia tai vahinkoa. Munuaiset on työskenneltävä kovemmin, jossa suullinen steroidi käyttää kohonneiden vaatimusten suodattaa verta. Steroidien käyttäjät turvautuvat yleensä erittäin korkea proteiinin saanti, joskus paljon yli normaali saanti mukana voimaharjoittelun, joka voi aiheuttaa munuaiskiviä. Munuaiskiviä voi estää avaamalla virtsateiden mikä aiheuttaa ongelmia virtsan erittymistä. Korkea verenpaine voi myös aiheuttaa ongelmia munuaiset vaurioittaa verisuonten aiheuttaa paksuuntumista ja kaventuneet verisuonia, mikä vähentää veren tarjonnan ja suodatus.

Maksan:

Maksassa, suurin elin elin käytetään suodattaa haitallisia myrkkyjä verestä ja varastointiin tiettyjä ravintoaineita, kuten vitamiineja/kivennäisaineita. Se on myös tärkeää, että toimitusjohtaja tasoilla kemikaaleja, kuten proteiinit, kolesteroli ja sokerit. Maksan käytetään myös tuotannon sappi helpottaa ruoansulatusta ruokaa. Steroidien käytön on osoitettu aiheuttavan peruuttamattomia maksavaurioita ja syöpää. Suullisen steroideja on vaikea maksan aineenvaihdunta, joka johtaa lasku kyky maksan tyhjentää jätteitä. Joitakin väärennettyjen steroideja ovat olleet tiedossa tehdä kaikenlaisia bakteereja ja virus, mikä johtaa haitallisia maksan toimintaa. Hepatosellulaarinen keltaisuus, joka on ilmeinen keltaisuus ihon ja silmien, voi johtua epänormaali maksan toiminta kuten maksan voi tehokkaasti suodattaa verta.

Rinnassa:

gynocomastia steroidien

Rintojen kehitys (Gynocomastia) steroidien käyttö on hyvin yleinen ja on usein nähty sivuvaikutus pitkän aikavälin steroidi sykliä tai suuri annos steroidi käyttää, aiheuttaa muodostumista rintojen kudos, joka alkaa näkyvissä kyhmyjä nännejä, joka yleensä vaatii kirurgisia toimenpiteitä. Rinnat naisten steroidien käyttäjät voivat itse pienentää kokoa.

Luut:

Steroidien käytön teini-ikäiset ja miehet heidän parikymppinen, joka ei ole vielä lakannut kasvaa voi heikentää luuston kasvua, mikä on lyhyempi korkeus aikuisiässä, koska ennenaikainen sulkeminen epifyysilevyjen kasvun levyt. Luun kipu voi myös olla sivuvaikutus steroidien käyttö.

Lihasten ja Jänteiden:

Steroidien käytön voi tehdä henkilö tuntuu vahvempi kuin ne todellisuudessa ovat, mikä yrittää nostaa raskaampia painoja kuin heidän elin on oikeastaan kykenevä, joka voi johtaa lihasten kyyneleitä. Lihas voi saada vahvempi nopeammin kuin vahvuus jänteet sitten suurempi mahdollisuus jänteen repeämä on todennäköistä.

Iho:

kehonrakennus akne

Steroidien käyttö voi olla vaikutusta käyttäjän ihon vaikuttavat ihon huokosiin ja aiheuttaa karheus ihon tekstuuri. Muut ihon edellytykset, jotka ovat usein nähneet ovat punaisia läikikäs, rasvainen iho akne kasvot ja takaisin. Venyttää markkaa voi näkyä myös nopean kasvun lihaksen tai ihon ohenemista. Kuten edellä on mainittu steroidit vaikuttaa maksaan ja sivuvaikutus on keltaisuus, tämä tulee ilmeiseksi, kellertävä iho ja silmät.

Heikentynyt immuunijärjestelmä:

Heikentynyt immuunijärjestelmän toimintaa voi esiintyä steroidien käyttö ongelmia esiintyy lopettamisen jälkeen ja vaikutukset yhä näkyvissä.

Turvotus:

Tämä tarkoittaa, että ulkonäkö on paisunut ja johtuu nesteen kertyminen, joka on useimmiten nähdään turvonneet nilkat ja sormet.

Nujerrettu rauhanen:

Nujerrettu rauhanen on nimenomaan miehillä ja sijaitsee vain alle virtsarakon, sen tärkeimmät tehtävät ovat tuotannon eturauhasen nestettä, osa siemennestettä ja myös ylläpitää siittiöiden toimintaa. Steroideja tiedetään aiheuttavan laajentumisen nujerrettu rauhanen, ja kun kumartaen rauhanen ympäröi virtsaputken mitään turvotusta nujerrettu voi aiheuttaa häiriöitä virtsan virtausta. Miehillä pitäisi olla tietoisia siitä, että muutoksia nujerrettu rauhanen voi myös vaikuttaa seksuaalista toimintaa. Muita vaikutuksia, jotka voivat tapahtua, on epänormaali sperma ja vähentynyt siittiöiden määrä.

Verenmyrkytys:

Monet steroidien käyttäjät ovat usein peloissaan mennä neulan vaihto saada tarjonta steriiliä neulaa siinä tapauksessa, että ne on merkitty addikteja, mikä johtaa usein käyttää, tai jakaa muiden kuin steriiliä neulaa, joka voi aiheuttaa verenmyrkytys, joilla on korkeampi riski infektio-ja tartuntataudit. Käyttäjän pistoskohdan voi myös tulla turvoksissa ja tarjouksen, ja se voi johtaa paiseet, joka voi sitten johtaa vaatimus kivuliaita lääketieteellisiä toimenpiteitä.

Impotenssi:

Ottaen steroideja aiheuttaa kivekset vähentää sen normaalia toimintaa. Kun pysäyttää testosteroni lisäravinteen se vie kun taas aivolisäkkeen signaalin kivekset jälleen alkaa valmistus testosteroni. Pitkällä aikavälillä tai suuren annoksen testosteronia käyttöön kivekset voi todella lopettaa tuotannon tai voi itse surkastuminen, joka voi johtaa pitkä viive kivekset alkaa valmistus testosteroni luonnollisesti. Impotenssi ilmenee sen jälkeen, kun steroidien lopettaminen, ja pitkän aikavälin huumeiden käyttö aiheuttaa puute erektio.

Naiset ja Steroidit Käytä

naiset ja steroidit haittavaikutukset

Monet muut naiset ovat nyt käyttää anabolisia steroideja parantaa suorituskykyä, lisätä lihasten kokoa ja tai lisätä voimaa suorituskykyä, mutta koska miehillä on haittavaikutukset naisen ruumiin, Monet haittavaikutukset ovat samat kuin miehillä, mutta muita haittavaikutukset voi olla, kasvua kasvojen hiukset, mies-kaljuuntuminen, äänen madaltuminen, rintojen koon pieneneminen, hedelmättömyyttä. Muita vaikutuksia ovat muun muassa kuukautiskierron muutokset, hedelmättömyys ja mahdollista klitoriksen laajentuminen.

Haittavaikutukset lueteltu edellä voimme nähdä, että steroidien käyttö estää tuotannon normaalin hormoneja. Keho yrittää säätää oma taso hormoneja, mutta häiritsevät tai lisäämällä elimistön luonnolliset hormonit aiheuttaa vahingollisia muutoksia käyttäjien oma fyysinen ja henkinen ympäristö. Olen ollut fitness-alalla ja maailman kehonrakennus vuosia, olen kuullut kaikki tekosyitä, että ihmiset käyttävät perustella niiden käyttöä anaboliset steroidit joitakin melko hilpeä. Olen myös nähnyt ihmisiä, ja tämä sisältää ystäviä, kokea lääkkeiden haittavaikutukset. Jotkut vakavampia kuin toiset, mutta vakavia terveydellisiä ongelmia, on lopulta tullut ilmi. Neuvoni kaikille, jotka on parhaillaan tai jopa harkitsee ottaen nämä lääkkeet joko ulkonäkö, ego tai helppo vaihtoehto kovan harjoittelun on pysyä hyvin kaukana heistä. Ne vaikuttavat jollain tavalla, joitakin vähäisiä vaikutuksia lyhyellä aikavälillä, mutta enemmän vakavia haittavaikutukset suurina annoksina pitkän aikavälin käyttöä.